Pravno obvestilo

Vsebine objavljene na spletni strani www.tehla.si  so last podjetja TEHLA, d.o.o. in se lahko uporabljajo samo v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

TEHLA, d.o.o. bo na svoji spletni strani zagotavljala točnost in ažurnost podatkov, vendar pa za njihovo točnost, celovitost kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega ne prevzema nikakršne odgovornosti. Prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi netočnih in nepopolnih informacij.

Niti podjetje TEHLA, d.o.o niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršne koli napake ali pomankljivosti v njihovi vsebini.TEHLA, d.o.o si pridružuje pravico do spremembe vsebine.

Vse pravice pridržane, TEHLA, d.o.o.

 

IZDELKI
POSNEMALNIKI
PINJE
PASTERIZATOR ZA MLEKO
POLNILNI IN PAKIRNI STROJI
MLEKARNA
OSTALA MLEKARSKA OPREMA
TEHNOLOŠKI POSNEMALNIKI
SLADOLED
TEHLA SE proizvodno in trgovsko podjetje, d.o.o.
Sedež podjetja:
Kidričeva cesta 75
4220 Škofja Loka

Mob:+386 (0)40 675366
E-mail:info@tehla.si
Izdelava spletnih strani: PLAN e d.o.o. © Tehla Domov - Pravno obvestilo - Na vrh